Brombær Blondies (Blackberry Blondies)

 
There are so many blackberries around in nature this year. I went with my sister to pick almost 2 kgs of blackberries a few days ago - which is A LOT. Also, they're really early this year, mainly because it has been so hot in Denmark this summer. So with all the blackberries, I had to figure out something to bake - and I thought that blondies would go well with blackberries.. and I was right! The sweet and sour combination is absolutely perfect. 

Der er så mange brombær i naturen i år. Jeg tog afsted med min søster for at plukke cirka 2 kg brombær for et par dage siden - hvilket jeg synes er meget, i forhold til hvad vi har kunnet plukke de sidste par år. Brombærene er også tidligt på den i år, simpelthen grundet den meget varme sommer. Nå, men med alle de brombær skulle jeg jo finde på noget at bage - og jeg tænkte, at blondies og brombær ville være den perfekt kombi. Sød og syrlig - Helt perfekt. 

 
RECIPE/OPSKRIFT (9 blondies, 20x20)
- 180g margarine
- 150 + 100g white chocolate/hvid chokolade
- 3 eggs/æg
- 1 tsp vanilla sugar/tsk vanillesukker
- 150g flour/mel
- ½ tsp salt/tsk salt
- 300g blackberries/brombær

1. Melt 150g chopped white chocolate with the margarine (I melted it in the microwave). Let it cool for a bit. // Smelt 150g hakket chokolade sammen med margarine (Jeg smeltede det i mikroovnen). Lad det dernæst køle lidt. 
2. Whisk eggs, sugar and vanilla airy og creamy in a bowl - It'll take a few minutes. // Pisk æg, sukker og vanille luftigt og cremet i en skål. 
3. Add the chocolate/margarine mixture and turn it slowly into the mixture, so you won't lose air in the batter. Add flour and turn that slowly into the batter as well. // Tilføj chokolade/margarine blandingen og vend det forsigtigt i dejen, så der ikke mistet luft. Herefter tilføjes mel og det vendes også forsigtigt. 
4. Chop 100g white chocolate and add that to the batter. // Hak 100g hvid chokolade og vend også dette i dejen. 
5. Get a square 20x20cm pan and line it with a baking sheet. Add blackberries into it and then pour the batter over the blackberries. Also press a few into the batter. // Kom bagepapir i en form på 20x20cm. Tilføj nogle af blåbærene i formen og kom dejen over. Pres også et par blåbær ned i dejen. 
6. Bake at 175 degrees celcius, hot air. When done, let it cool a bit and then put it into the fridge to cool completely (Best to let it sit until the next day). When completely cool, serve! // Bag på 175 grader varmluft. Når den er færdig afkøles den lidt, før den kommes i køleskabet for at køle helt (Det er bedst at lade den stå på køl, til dagen efter). Når den er helt afkølet, er den klar til at blive servere

Comment here: