Galaxy

So I received this fabulous galaxy sweater in the mail the other day, from Coolstuff.dk and I am absolutely thrilled! Feels like Christmas started early this year! Fabric is soft and it's so warm and cozy, and it will make everybody turn their heads when you wear it! Yay! 

Jeg modtog den anden dage denne fede galaxy sweater med posten, fra Coolstuff.dk og jeg er simpelthen så glad for den! Det føles helt som om at julen er startet tidligt i år! Stoffet er så dejlig varmt og den er så rar at have på, og ikke nok med det, så får den altså også folk til at vende hoveder! 

Not only do I love it, my dog seems to love it as well! Haha! :) 

Det er ikke kun mig der virker til at være rigtig glad for denne trøje - Min hund virker også til at elske den! Haha! :)

Det er helt sikkert en af årets cooleste julegaver! Jeg ville i hvert fald være super glad for at finde sådan en fin sweater under juletræet! Og udover det, så har Coolstuff bare så mange andre fede julegaver, til enhver smag! Tjek dem ud HER! 

Napoleonshatte

Napoleonshatte is a very Danish cake, you can buy in most bakeries here. It's directly translated to "Napoleons Hats". My mother and I made them a few days ago, and they're absolutely delicious. We never tried making them before, but they turned out a success!  

Min mor og jeg lavede napoleonshatte den anden dag, for første gang - og de blev rent faktisk en success, og de smager så lækkert! 
_______________________________
RECIPE FOR 20 NAPOLEONSHATTE/OPSKRIFT TIL CA. 20 NAPOLEONSHATTE:
Dough/mørdej
- 300g. flour/hvedemel
- 100g. confectioners sugar/flormelis
- 150g. butter/smør
- 1 egg/æg

Mix all the ingredients together and knead into a dough. Put in the fridge for about 30 minutes. When done, roll out the dough and plunge out circles, ca. 8 cm. 

Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Dejen stilles koldt en ½ time. Mørdejen udrulles forholdsvist tyndt & udstikkes i cirkler, ca. 8 cm i diameter. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Marzipan dough/Kransekagemasse:
- 250g marzipan/marcipan
- 100 g. sugar/sukker
- 1 egg white/æggehvide

Mix sugar and egg white together. Let it sit for about an hour, so the sugar can melt. Knead the sugarmass into the marzipan. Make 20 little balls for the cakes, and put them in the middle of the round dough you cut out earlier. Push the dough onto the sides of the marzipan, by pushing 3 sides of the dough. Bake in oven at 200 degrees for about 20 minutes. Take them out of the oven and let them cool completely. Melt the chocolate and dip the bottom of the cake into it, and once again, let them cool off. Ready to serve! 

Sukker & æggehvide røres sammen. Lad det trække ca. 1 time for at opløse sukkeret. "Sukkerhviden" æltes ind i marcipanen lidt efter lidt til massen er ensartet. Lav dernæst 20 små kugler til kagerne, og sæt en enkelt i midten af cirklerne af mørdej, der blev lavet tidligere. Fold nu mørdejen op omkring kransekagekuglerne med ét tryk tre steder. Brug tre fingre: venstre hånds pege- og tommelfinger og højre hånds pegefinger.Bages ved 200 grader, til de er gyldne, det vil sige ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle helt. Smelt chokoladen og dyp dem i, og lad dem dernæst køle af. Så er de klar til at blive serveret!