Cherry Ice Cream


This cherry ice cream recipe tastes so much like cherries... and I absolutely love cherries, so that's definitely not bad at all! I topped mine with some cherry syrup/sauce to get that bright pop of colour. So good! You could also add darck chocolate to the ice cream or as topping. Would definitely go well along with the cherry flavour! 

Denne kirsebær is smager så meget af lækre sommer-kirsebær.. og jeg elsker kirsebær, så det er klart en god ting! Jeg kom kirsebær sirup/sovs ovenpå min is for lige at få den der flotte vinrøde farve og lidt ekstra smag. Det ville også være rigtig lækkert med mørk chokolade i isen eller ovenpå. Det går altid godt til kirsebær! 

 
RECIPE/OPSKRIFT (1 liter): 
- 4 pasteurised egg yolks/pasteurisede æggeblommer
- 1,5 dl sugar/sukker
- ½ can condensed milk/½ dåse kondenseret mælk
- ½ tsp vanilla/tsk vanille sukker
- 2 tbsp golden syrup/spsk lys sirup
- 30g FunCakes cherry fruit flavour/FunCakes kirsebær sirup
- 500ml low fat milk/mini mælk

1. Whisk sugar and egg yolks until a creamy consistensy. // Pisk sukker og æggeblommer sammen indtil en cremet konsistens. 
2. Add condensed milk, vanilla, syrup, cherry fruit flavour fruit flavour and red food colour. Mix well and then add the milk. Whisk until a thin consistensy. // Tilføj kondenseret mælk, vanille sukker og kirsebær sirup. Bland godt sammen og tilføj så mælken. Bland igen indtil det bliver en meget tynd blanding. 
3. Pour into ice cream machine and let it churn until done. Should take somewhat between ½-1½ hour, depending on the machine. Mine took 1½ hour until it was done. // Hæld på ismaskinen og lad den køre indtil isen er soft-ice agtig. Det tog 1½ time på min, men det varierer meget i forhold til hvilken maskine man har, så hold øje med den. 
4. Freeze ice cream for at least 5-7 hours and then serve! // Frys isen i mindst 5-7 timer og server! 

Kirsebær sirup er sponsoreret af BageBixen.dk

S'mores Pie

 
S'mores remind me of barbecuing or sitting by a camp fire in the nice and long Summer evenings. However, in Denmark the weather in the Summer isn't always okay for barbecuing or making camp fires.. and this is where the s'mores pie is a great idea when craving s'mores! Graham crackers, chocolate and (slightly burned) marshmallows - all in one piece of pie. Yum! 

S'mores minder mig om grill aften eller aftener foran et bål på de lange og lyse sommeraftener. Dog er det desværre bare ikke altid vejr til at grille eller lave bål her i Danmark... og derfor er denne S'mores tærte en super god idé når man har lyst til s'mores! Normalt vælger de fleste danskere at bruge mariekiks til s'mores, men i USA bruger man kiks lavet på grahamsmel.. Og det nærmeste vi kommer disse i Danmark er nok digestive.. Derfor er der en lækker bund på digestive, lækkert chokoladefyld og toppet med lækre (og let brændte) skumfiduser.. og det hele i ét stykke tærte! Mums! 

 
RECIPE/OPSKRIFT:
- 2 cups (170g) graham cracker crumbs/knust digestive
- 1 stick (150g) melted butter/smeltet smør
- 3/4 cup (2dl) heavy cream/piskefløde
- 3/4 cup (2dl) milk/mælk
- 200g dark chocolate/mørk chokolade
- 1½ tsp cocoa powder/tsk kakaopulver
- 2 whisked eggs/sammenpiskede æg
- 150g marshmallows/skumfiduser

1. Preheat the oven to 160 degrees C (325 F). // Forvarm ovnen til 160 grader. 
2. Mix graham cracker crumbs with the melted butter in a bowl. Press the mixture into a pie plate and bake for about 8-10 minutes. // Bland de knuste digestive med smeltet smør i en skål. Tryk så blandingen ned i en tærteform og bag i cirka 8-10 minutter. 
3. Add heavy cream and milk to a medium saucepan and whisk and then warm up over medium heat. Add in chocolate and cocoa powder and stir until completely melted. Take off heat and add the whisked eggs very slowly while whisking (this is really important - nobody wants scrambled eggs in their pie!). Mix until completely smooth. // Kom fløde og mælk i en gryde og bland det og varm det så op på medium varme. Tilføj chokolade og kakaopulver og rør rundt indtil chokoladen er helt smeltet. Tag af varmen og langsomt kom de piskede æg i (Langsomt er MEGET vigtigt - Ellers får du scrambled eggs i din creme!). Bland indtil det er en fin og lind blanding. 
4. Pour the filling into the baked graham cracker crust. Bake for about 20-30 minutes (The filling should be completely set). Remove from oven. // Hæld fyldet i den bagte digestive-bund. Bag i cirka 20-30 minutter (Fyldet skal være nærmest helt fast). 
5. Use kitchen shears to cut marshmallows in half and place on top of the pie in circles. Set oven to broil and toast the marshmallows. Keep an eye on them! It only took 30 seconds for mine to be (almost too) well toasted! // Brug en køkkensaks til at klippe skumfiduserne i halve og kom dem så ovenpå tærten i cirkler. Sæt ovnen på grill og placer tærten øverst og rist skumfiduserne. Hold godt øje med den! Det tog kun cirka 30 sekunder før mine var (næsten for meget) færdige! 
6. Let the pie chill in the refrigerator to set for at least 4 hours (over night, for best results - I cut mine after 2 hours and it was not set enough which made it really difficult to cut the pie). Then cut into pieces, microwave for 8-12 seconds and serve! // Lad tærten køle af og sætte sig i køleskabet i mindst 4 timer (Lad den stå natten over for bedste resultater. Min var skåret i efter 2 timer på billederne og der var den slet ikke fast nok til at lave et pænt skarpt stykke tærte!). Skær dernæst ud i stykker og kom stykkerne i mikroovnen i 8-12 sekunder og server så! 

Passion fruit Yogurt Ice Cream

 
I love passion fruit. One of my favorite summer beverages includes passion fruit (Passion fruit bubble tea, yum yum!), so I was pretty sure I would love this ice cream recipe as well. It's so tropical and light, because of the yogurt instead of only using cream! 

Jeg elsker passionsfrugt. En af mine yndlings sommer drikke indeholder passionsfrugt (Passionsfrugt bubble tea, mums!), så jeg var ret sikker på at jeg også ville elske denne opskrift på is. Den er virkelig tropisk og let, netop fordi det også er yoghurt i, istedet for kun at bruge fløde! 

 
RECIPE/OPSKRIFT:
- 3 dl whipping cream/piskefløde
- 1 pasteurized egg/pasteuriseret æg
- 25g sugar/sukker
- ½ tsp vanilla/tsk vanillesukker
- 2 dl plain yogurt/yoghurt natural
- 60g FunCakes passion fruit flavour/FunCakes passionsfrugt sirup

1. Whisk the egg with the sugar and vanilla, until white and frothy. Then add the sirup, slowly. // Pisk ægget med sukker og vanillesukker, indtil det er hvidt og skummende. Tilføj så langsomt siruppen. 
2. In another bowl, whisk the whipping cream until stiff peaks form. // Pisk fløden i en anden skål indtil det er næsten stift (Ikke grynet). 
3. Add the whipping cream to the egg-mixture. Slowly mix it all to make sure you don't beat out the air from the whipped cream. // Kom fløden ned i æggesnapsen. Vend det langsomt sammen, så luften ikke slås ud af fløden. 
4. Pour into ice cream machine and let it turn for about an hour, maybe more. Keep an eye on it. // Hæld blandingen på ismaskine i cirka en times tid. Hold øje me den - Det kan være den skal have mere eller mindre. 
5. Pour ice cream into freezable container and let it freeze for 3-5 hours before serving! (If you want, you can use the FunCakes sirup to make swirls between layers in the container before freezing it, like I did). // Hæld isen i en boks beregnet til fryser og frys i 3-5 timer før den serveres! (Hvis du har lyst, kan du bruge FunCakes siruppen til at lave swirls imellem lag af isen i boksen før det fryses, ligesom jeg har gjort).