Back to School

Shirt - POLO Ralph Lauren | Jeans - Forever21 
Boots - H&M | Bag - Tommy Hilfiger | Bracelet - Thomas Sabo

So, this week is back to university. 3rd semester. I can't believe I've already been to university for a year and that there is "only" 2 years left until I'll have a bachelor in international businesscommunication (english & media). The shirt I'm wearing is actually my first shirt and I absolutely adore it - and also, the bag is my new favorite bag. My boyfriend and I took a trip to Neumünster a little over a week ago, to visit their designer outlet, and this is where I bought the shirt and the bag. I fell in love with the bag back in May when I visited the outlet, but it was €140 cheaper this time, so I went for it! 

Denne uge er det tid til at komme tilbage på universitetet efter sommerferie. 3. semester. Jeg kan slet ikke fatte at jeg har gået på universitetet i et år og at der "kun" er to år tilbage indtil jeg har en bachelor i international virksomhedskommunikation (engelsk og medier). Skjorten som jeg har på er rent faktisk min første skjorte og jeg er helt forelsket i den. Tasken er forresten også min nye absolutte yndlings. Min kæreste og jeg var en tur i Neumünster for lidt over en uges tid siden for at besøge deres designer outlet, og det var der jeg købte både skjorten og tasken. Jeg forelskede mig faktisk i tasken da jeg besøgte outlet tilbage i maj, men denne gang var den €140 billigere, så jeg slog til!

Nutella Stuffed Chocolate Chip Cookies


I love chocolate chip cookies... I love Nutella. How can any combination of those two go wrong? Because they just simply can't! These cookies are chewy, crispy and stuffed with Nutella.. So delicious! 

Jeg elsker bare Chocolate Chip Cookies... og jeg elsker Nutella. Så kan en kombination af disse to nogensinde fejle? Nej, selvfølgelig kan de ikke det! De her cookies er sprøde, med bid og fyldt med massere af Nutella.. SÅ lækre!

 
RECIPE/OPSKRIFT (20 cookies): 
- 250g flour/hvedemel
- 120g sugar/sukker
- 125g soft butter/blødt smør
- 120g brown sugar/brun farin
- 1 tsp vanilla/tsk vaniljesukker
- 1 tsp baking powder/tsk bagepulver
- 1 tsp salt/tsk salt
- 1 egg/æg
- 100g chocolate/chokolade
- Nutella

1. Turn on the oven at 180 degrees celcius. // Tænd ovnen på 180 grader. 
2. Mix butter, sugar, brown sugar and vanilla in one bowl. Add the egg and mix it all together. // Rør smør, sukker, brun farin og vaniljesukker sammen i én skål. Tilføj ægget og rør rundt. 
3. Add salt, baking powder, flour and chopped chocolate to the mixture. Mix until it becomes a yummy cookie dough! // Tilføj salt, bagepulver, mel og hakket chokolade og rør til det bliver til én masse. 
4. Dough is now ready for the Nutella! Take a tablespoon of dough and put it on your hand and press down and flatten it out, until it looks like a tiny pancake. Add a teaspoon of nutella to center of the dough. Fold the edges of the cookie dough towards the center, and then pinch it shut until the nutella is completely sealed in the cookie dough. // Dejen er nu klar til Nutella! Tag en spiskefuld dej og pres den ned på din håndflade. Gør den godt flad indtil den bliver en form for lille pandekage. Tiilføj en teskefuld nutella til midten af dejen og fold så siderne ind på midten og tryk dem sammen, så der bliver lukket ind til nutellaen. 
5. Place the round cookie-dough on a baking tray with parchment paper and bake for about 12-15 minutes and then let them cool on a cooling rack before serving! // Placer de runde ubagte cookies på en bageplade med bagepapir på og bag i 12-15 minutter og lad dem dernæst køle ned på en rist før de serveres!

Magic Cake


This cake is just a cake you have to try. It's honestly nothing really amazing when eating it just by itself, but the magic it does when you bake it, is just so so fancy! It's one batter, that turn into 3 different layers - A fudge-like base, a custard center and a sponge-top! I do believe this cake would go really well with a nice icecream and some fruit on the side! 

Denne her kage er man simpelthen bare nødt til at prøve.. Ikke fordi den er sindssygt fantatisk når man spiser den alene, men den magi den laver når man bager den, er vildt fascinerende! Det er én kagedej, som bliver til 3 forskellige lag - En fudge-agtig bund, en creme i midten og med en luftig kage ovenpå! Jeg kunne forestille mig at denne kage ville være fantastisk med lækker is og frugt til! 
___________________________________________________
RECIPE (8x8 inch)/OPSKRIFT (20x20cm): 
- 125g icing sugar/flormelis
- 135g melted (and cooled) butter/smeltet og nedkølet smør
- 490 ml milk/mælk
- 1 vanilla pod/vanillestang
- 4 eggs/æg
- 150g flour for vanillacake, 110g for chocolate cake/150g mel til vanillekagen, 110g til chokoladekagen
- 1 tsp vanilla extract/vanilleekstrakt
- A pinch of salt/Lidt salt
- 40g cocoapowder, if you're making the chocolate version/40g kakaopulver, hvis du laver chokoladeversionen

1. Preheat the oven to 150 degrees celcius, convention oven. // Forvarm ovnen til 150 grader varmluft. 
2. Melt the butter and let it cool down (It cannot be warm when you add it to the mixture!) // Smelt smørret og lad det køle ned (Det må ikke være varmt når du tilføjer det til dejen!)
3. Heat up the milk in a saucepan and add the seeds from the vanilla pod, along with the pod itself. Bring to a boil for a few seconds while stirring, and then take off the heat. // Varm mælken i en gryde og tilføj vanillekornene og vanillestangen til mælken. Lad det koge i et par sekunder og tag det dernæst af varmen.
4. Seperate the egg yolks and the whites, each in their own bowl. // Seperer æggeblommer og æggehvider, hver i deres egen skål. 
5. Whisk egg yolks with icing sugar until it's creamy and light in color. Then stir in the butter and the vanilla extract. // Pisk æggeblommerne med flormelis indtil det er cremet og lyst. Pisk så smør og vanilleekstrakt i blandingen. 
6. Add flour and salt to the mixture and whisk again (If you're making the chocolate-version, this is where you also add the cocao powder). // Tilføj mel og salt til blandingen og pisk igen (Hvis du laver chokolade-versionen, er det nu du skal putte kakaopulver i også). 
7. Get the milk in through a sieve and mix. The mixture is VERY thin when this step is done!! // Hæld mælken i blandingen, igennem en si. Blandingen bliver MEGET tynd efter dette er gjort!
8. Whisk the egg whites until completely stiff. Fold them gently into the thin batter. // Pisk æggehviderne indtil de er helt stive, og fold dem dernæst i den tynde dej. 
9. Make a 20x20cm(8x8 inch) pan ready and then pour the mixture into the pan. // Gør en 20x20-form klar med bagepapir og hæld så dejen i. 
10. Bake for 45-50 minutes. Do NOT check if the cake is cooked properly by poking in it! You will not know if this cake is done until it's completely cooked in the fridge for about 4-6 hours! // Bag den i 45-55 minutter. Lad være med at stikke i kagen! Man kan ikke vide om denne kage er færdig, før den har stået i køleskabet i 4-6 timer!