Liquorice & Mint Meringue Cookies


It's been some time since I made these liquorice and mint meringue cookies, but I finally got around to share the recipe with you. They are definitely the best meringue cookies I ever made, and they are so easy to make as well! 

Det er ved at være et stykke tid siden jeg lavede disse lakrids og mint kyskager, men nu har jeg endelig (efter to måneders eksaminer, jul og nytår) fået tid til at dele opskriften med jer. De er helt sikkert de bedste, og nemmeste, kyskager jeg nogensinde har lavet!
_________________________________
RECIPE/OPSKRIFT:
2 eggwhites/æggehvider
- 120g sugar/sukker
- 1 tsp lemonjuice/tsk citronsaft 
- 1 tsp liquorice extract OR peppermint extract/lakridsekstrakt eller pebermynte ekstrakt

1. Turn oven at 100 degrees celcius. Whisk the eggwhites light, fluffy and stiff. When they're done, you should be able to turn the bowl upside down without the eggwhites coming out. Add the sugar, a little at a time, while whisking. Whisk until the meringue is tough. // Tænd ovnen på 100 grader. Pisk æggehviderne luftige og stive så man kan vende bunden af skålen i vejret, uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes. Pisk indtil meringsen er sej. 
2. Add lemonjuice and the extract of your choice. Whisk shortly for the extract to be in the entire meringue. // Tilsæt citronsaft og den ekstrakt du gerne have i dine kyskager. Pisk kortvarigt for at fordele ekstrakten i hele marengsmassen. 
3. Add a bakingsheet on a baking plate. Put the meringue in a piping bag and pipe out little cookies. // Læg et stykke bagepapir på en bageplade. Put marengsen i en sprøjtepose med valgfri tyl og sprøjt kyskagerne ud. 
4. Bake the meringues for 75 minutes. Turn off the oven and leave the meringues in, until the oven is completely cold. Keep the meringues in an airtight container. // Bag kyskagerne i 75 minutter. Sluk dernæst ovnen - men lad kyskagerne stå i ovnen indtil den er helt kølet af. Opbevar dernæst kyskagerne i en lufttæt beholder. 

 

Comment here: