Cherry Ice Cream


This cherry ice cream recipe tastes so much like cherries... and I absolutely love cherries, so that's definitely not bad at all! I topped mine with some cherry syrup/sauce to get that bright pop of colour. So good! You could also add darck chocolate to the ice cream or as topping. Would definitely go well along with the cherry flavour! 

Denne kirsebær is smager så meget af lækre sommer-kirsebær.. og jeg elsker kirsebær, så det er klart en god ting! Jeg kom kirsebær sirup/sovs ovenpå min is for lige at få den der flotte vinrøde farve og lidt ekstra smag. Det ville også være rigtig lækkert med mørk chokolade i isen eller ovenpå. Det går altid godt til kirsebær! 

 
RECIPE/OPSKRIFT (1 liter): 
- 4 pasteurised egg yolks/pasteurisede æggeblommer
- 1,5 dl sugar/sukker
- ½ can condensed milk/½ dåse kondenseret mælk
- ½ tsp vanilla/tsk vanille sukker
- 2 tbsp golden syrup/spsk lys sirup
- 30g FunCakes cherry fruit flavour/FunCakes kirsebær sirup
- 500ml low fat milk/mini mælk

1. Whisk sugar and egg yolks until a creamy consistensy. // Pisk sukker og æggeblommer sammen indtil en cremet konsistens. 
2. Add condensed milk, vanilla, syrup, cherry fruit flavour fruit flavour and red food colour. Mix well and then add the milk. Whisk until a thin consistensy. // Tilføj kondenseret mælk, vanille sukker og kirsebær sirup. Bland godt sammen og tilføj så mælken. Bland igen indtil det bliver en meget tynd blanding. 
3. Pour into ice cream machine and let it churn until done. Should take somewhat between ½-1½ hour, depending on the machine. Mine took 1½ hour until it was done. // Hæld på ismaskinen og lad den køre indtil isen er soft-ice agtig. Det tog 1½ time på min, men det varierer meget i forhold til hvilken maskine man har, så hold øje med den. 
4. Freeze ice cream for at least 5-7 hours and then serve! // Frys isen i mindst 5-7 timer og server! 

Kirsebær sirup er sponsoreret af BageBixen.dk