Halloween Cookies With Dark Chocolate
It's Halloween! Happy Halloween! For this occasion, BageBixen.dk let me test this cute Halloween chocolate cookie set! My mother helped out with the chocolate last night while I made the cookies. Today I assembled them and they turned out so cute and they taste so good with the dark chocolate. Look at that little bat - It's so cute! We made them with all dark chocolate but someday I'd love to try to use white chocolate as the little figures on top and then dark chocolate at the bottom! The recipe following the set was Hazelnut cookies, but I ended up just using regular sugar cookies as I had no hazelnut flour! The set comes with the cookie cutter and a silicone chocolate mold.
Det er Halloween, så glædelig Halloween! I den anledning har BageBixen.dk ladet mig teste disse søde Halloween chokoladekiks! Min mor hjalp mig med at lave chokoladerne igår aftes, imens jeg lavede småkagerne. Jeg har så selv samlet dem i dag. Men se lige den der søde flagermus der er på en af småkagerne - Den er simpelthen så nuttet, haha! Vi lavede dem med helt mørk chokolade, men en dag kunne jeg godt tænke mig at prøve at fylde figurerne ud med hvid chokolade og så afslutte med den mørke bagefter. Den opskrift der var med i sættet var til hasselnødssmåkager, men jeg havde ingen hasselnødde mel, så jeg endte med at bare lave helt almindelige vanille småkager. Sættet indeholder en udstikker og en silikoneform til chokoladen.
___________________________________________________
RECIPE/OPSKRIFT:
350g flour/mel
150g sugar/sukker
225g soft butter/blødt smør
1 egg/æg
1 tsp vanilla/tsk vanille
Put flour, sugar and vanilla in a bowl and crumble the butter in. Add the egg, and knead the dough together. Leave it in the fridge to cool for about ½-1 hour. When it's cool enough, roll out the dough, so it's about 2-3 mm thick. Cut out with cookie cutter. Bake for 8-10 minutes at 200 degree preheated oven. Melt chocolate, fill into the chocolate molds and when the chocolates have hardened, add some melted chocolate to your cookie and then put the Halloween chocolates on top.
Hæld mel, sukker og vanille i en skål og smuldr smøren heri. Tilsæt ægget og ælt dejen sammen. Stil dejen på køl i ½-1 time. Rul dejen ud i 2-3mm tykkelse og udstik den med den medfølgende udstikker. Bages i 8-10 minuttes i en 200 grader forvarmet ovn. Smelt chokoladen og fyld silikoneformen med det. Når chokoladen igen er blevet hård og du kan tage det ud af formen, så skal småkagerne samles ved hjælp af en lille klat smeltet chokolade!